maandag 9 juni 2014

Palmer's Skin Therapy Oil Face


Een aantal jaar geleden schreef ik een blog over Hyperpigmentatie, en hoe dit kan worden behandeld bij een donkere huid.

Uit eigen ervaring weet ik dat de behandeling hiervan soms wel maanden kan duren.

Geen wonder ook dat ik naar aanleiding van dat artikel de meeste mailtjes ontving van dames die op zoek waren naar een oplossing tegen een vlekkerige of oneffen huidteint. Zelfs jaren nadat ik het artikel had gepost.

Wat voor mij goed werkt om mijn huid gezond en egaal te houden is een voedende huidolie. Deze breng ik iedere avond na het reinigen aan en masseer ik in mijn huid.

Pas geleden ontdekte ik via Suhail Cosmetics, de Skin Therapy Oil Face van Palmer's. Deze was nog maar net nieuw binnen. Gezien de samenstelling van deze huidolie, wilde ik het meteen mee naar huis nemen om uit te proberen.


Sinds een paar avonden gebruik ik de Skin Therapy Oil Face, en vind het echt een heerlijke huidolie!

Mijn huid voelt zacht en glad aan meteen na het aanbrengen. De volgende ochtend voelt mijn huid nog steeds soepel aan en gevoed.

De olie ruikt subtiel en naar Rozenbottel, een prettige geur vind ik zelf.

Als je last hebt van een oneffen huidteint of gewoon een fijne verzorgende olie wilt gebruiken voor je huid, dan kan ik deze van harte aanbevelen. Ben je in de twintig of begin dertig...wist je dat het gebruik van Retinol zorgt voor de mooie huid die je nu maar vooral ook later wenst? Zowel mijn eigen dermatoloog als ook andere dermatologen zijn voorstander hiervan. Zie in dit artikel waarom.

Palmer's Skin Therapy Oil Face zit in een donkere 30 ml glazen fles met een handig pipetje om de druppels olie mee te doseren. Je hebt namelijk maar een heel klein beetje olie nodig om gezicht en hals mee te masseren.De samenstelling: De olie is een mix van maar liefst tien pure oliën waaronder, Sesam olie, Kokos olie, Zoete Amandel olie, Macadamia olie, Abrikozen olie, Argan olie, Druivenpit olie, Rozenbottel olie, Camelina olie, en Zonnebloem olie. Hiernaast is de olie verrijkt met Retinol (vitamine A), vitamine C en vitamine E.

Vooral deze laatste drie zijn essentieel om de huid stralend en egaal te houden. Retinol en Vitamine C helpen tevens bij het vervagen van littekentjes en donkere vlekken op de huid. De olie is overigens Parabeen vrij en niet getest op dieren.


Prijs en waar te koop: Palmer's Skin Therapy Oil Face kost  €14,95 en is te koop bij de betere Afro- cosmetica zaken en bij importeur Suhail Cosmetics in Amsterdam.


10 opmerkingen:

Nilou zei

Wat goed dat deze olie ook retinol bevat. Lijkt me ook goed om deze olie op je nek te smeren.

D zeiHey Nilou,

Het is echt een heel fijne olie.

Toen ik een jaar of 24 was had mijn dermatoloog al eens verteld hoe belangrijk Retinol is. Ze had me toen ook een creme voorgeschreven waar dit in zat. Retin-A heet die.

Fashion meets Beauty zei

De bodylotion van dit merk vind ik erg fijn! Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen..

D zei


Hi, Dankjewel :-) Ik heb even een kijkje genomen op jouw site...heel tof! Zal zo even kijken hoe ik je blog kan volgen.

Palmer's heeft veel fijne producten. Vroeger gebruikte ik alleen de Skin Success zeep en cacao boter voor mijn gezicht en kreeg vaak de vraag hoe mijn huid zo gaaf bleef :-)

Anoniem zei

Ik kwam deze laatst ook bij de Kruidvat tegen! Groetjes, Lilian

D zei


Ooh echt waar? Daar heb ik het nog niet gezien. Dankjewel voor het delen lieve Lilian :-)

Anoniem zei

Hi,

Ik heb deze olie vorige week in De Amsterdamse Poort gekocht voor E5,95! Is meer dan helft goedkoper dan bij Suhail Cosmetics. Ik weet niet hoe dir winkel heet, maar het is een kleine haarwinkel en is naast de KPN winkel.

Groetjes,
Candy

D zei


Hi Candy,

Hey maar dat is echt een groot verschil! Bij een van de twee klopt de prijs dan niet naar alle schijn. Wel heerlijk om het voor zo'n voordelige prijs te kunnen kopen :-) Ik ben er nog steeds tevreden mee.

Ben 30 + dus de ingrediënten van deze olie komen erg goed van pas.

Liefs,

D

Anoniem zei

Ik ben er ook erg tevreden over! Het pipetje is hygiënisch, hoef je niet met je vingers in een potje. Ik ben ook 30 plus, kan de ingrediënten inmiddels ook goed gebruiken.:-)

Hele fijne blog heb je!

Groetjes,
Candy

D zeiDat is altijd fijn om te lezen, bedankt voor je compliment. En wees welkom :-)

Liefs,

D