maandag 28 juli 2014

Beauty Bargain: W7 Rock 'N' Roll Eye Shadow


Soms kom ik van die beauty koopjes tegen waarvan ik wel drie keer naar het prijskaartje kijk om te checken of het klopt. We kennen het denk ik allemaal 'ha een koopje!' en wanneer je bij de kassa wilt afrekenen zie je ineens een andere (lees veel hogere) prijs staan die wordt gescand voor jouw 'superdeal' lol

Pas geleden shopte ik bij Big Bazar en kwam toen deze W7 eyeshadow roller tegen. De prijs deed me weer drie keer kijken of het wel klopte. Er waren drie glinsterende kleuren, een zilvergrijze, een goud beige achtige kleur en deze chocolade bruine. 

Het is een oogschaduw poeder of misschien beter gezegd losse pigment poeder. Je kunt er namelijk net als met de pigments van MAC zoveel meer mee doen dan alleen gebruiken als oogschaduw.


W7 Roll On Eyeshadow Shimmer in Bronze Age (losse pigment poeder) kost maar liefst €1 bij Big Bazar. Echt, de kleur is gorgeous!Normaal gesproken zijn de populaire eyeshadows en palettes van W7 al mooi geprijsd (zie hier de huidige collectie) Je kunt deze bij diverse webshops kopen. Ook kwam ik het alom geprezen In The Buff palette van W7 vorige week tegen bij een make-up kraam op de Amsterdamse Noordermarkt. Deze kostte maar liefst €7. 

In The Buff heb ik niet gekocht, wel een ander eyeshadow palette van het merk Make-up Academy die ik binnenkort zal reviewen.

Voorlopig ben ik dus nog wel even zoet met mijn nieuwe eyeshadows inclusief dit beautykoopje.

Lobi,

D

1 opmerking:

Petra zei

Inderdaad heb je van die dingen waarbij je je ogen niet geloofd, zelf heb ik deze oogshaduwrollers ook gezien en ik wist niet wat ik zag.....zulke superprijzen! echt mooi