zondag 17 augustus 2014

FreshDimez Instagram GiveAway


Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat FreshDimez sinds een paar weken ook een eigen Instagram account heeft. Ik zeg ook, omdat ik sinds twee jaar een persoonlijke Instagram account heb @dthingsilike. Alleen kwamen er via deze account weinig tot geen beauty en blog gerelateerde posts voorbij.


Volg je @freshdimez al via Instagram? Dan heb ik leuk nieuws! Ik geef namelijk een mooi make-up item van de Make-Up Studio en een Maybelline Baby Lips Lip Balm weg onder de Instagram volgers. Uiteraard mogen ook nieuwe Instagram volgers meedoen. Meedoen met deze giveaway kan tot en met vrijdag 22 augustus aanstaande.Onder de Instagram volgers van @freshdimez geef ik twee beauty items weg; Make-up Studio Eyeshadow Lumiere Duo in Mazarine Black (donkerblauw - zwart) en Maybelline Baby Lips Hydrate ter voorbereiding op je nude lips.
Bovendien vind ik het ook erg leuk om de lezers van FreshDimez te volgen via Instagram, so don't be shy :-)

Het enige wat je nog hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@freshdimez.nl o.v.v. Instagram GiveAway en wie weet krijg jij deze twee items thuisgestuurd. De winnaar maak ik bekend op zaterdag 23 augustus.

UPDATE: De winnares van deze Instagram giveaway is.... @Priceless_A op Instagram. De producten komen heel snel jouw kant op, geniet ervan :-)

Lobi,

D

2 opmerkingen:

Petra zei

Jammer ik heb geen instagram, maar dat komt vast nog wel eens...leuke actie!

D zeiHi Petra,

Niet erg, je volgt mij al via Bloglovin' zag ik net. Dus wat mij betreft kun je gerust meedoen :-) Ik noteer het bijdeze, goed?

Erg leuke blog heb je, zoals ik eerder al zei. Top!