zondag 24 augustus 2014

GOSH Autumn Winter Collectie 2014


Het is voorlopig nog even geen herfst, laat staan winter. Ook voor mij mag de zomer nog wel even aanhouden. Inmiddels zijn diverse herfst / winter collecties er al helemaal klaar voor. Zo ook de uitgebreide herfst/winter collectie van GOSH cosmetics. 

GOSH Autumn Winter Collectie 2014

De collectie is namelijk uitgebreid met twee nieuwe Mascara's, Browstyling, nieuwe Velvet Touch Lipsticks, Lipliners en trendy Nail Lacquers. Achter de schermen ben ik al druk aan het testen geweest met een aantal producten uit deze collectie, en ik kan alvast verklappen dat de kleuren zoals ik van GOSH gewend ben weer prachtig zijn. 

Over GOSH voor women of colour

GOSH is een make-up merk dat enkele brown beauties in Nederland misschien nog moeten ontdekken en/of uitproberen omdat nog lang niet alle make-up merken ook zijn afgestemd op de donkere huid. 

Als Gosh ambassadeur een aantal jaar geleden werd ik echter keer op keer verrast door de mooie make-up die ook perfect was afgestemd op mijn donkere huid. Tijdens deze periode heb ik  mogen ervaren dat ik mooie looks met vooral de mascara's, lipsticks, foundationprimer en eyeshadows kon creëren.
GOSH Foundation, BB Cream en Foundation Primer voor de donkere huid

GOSH heeft momenteel nog geen (diep) donkere tinten foundation in het assortiment. Wel twee donkere tinten BB Cream namelijk nr. 4 Chestnut en nr. 05 Espresso. De dekking hiervan is net als van vele BB Creams licht en vrij transparant.

De Velvet Touch Foundation Primer Clear was net nadat deze uitkwam een must-have! Toen deze nog maar net in winkels verkrijgbaar was, ging de verkoop erg hard. Inmiddels zijn er meer merken met een soortgelijke primer die voor alle huidskleuren geschikt is, deze blijft echter een classic.

Upcoming blogpost

Ik ben aan het testen geslagen en ben happy met de mooie nieuwe kleuren, dus binnenkort een blog met foto's en swatches van de Gosh Autumn / Winter Collectie.


Lobi,

D

Geen opmerkingen: