woensdag 13 augustus 2014

Me and My Black Hair


Een aantal jaar geleden, rond 2008, was het aantal Nederlandse brown beauty bloggers zeer gering. Om deze reden werd ik aangespoord door mijn zus en vrienden om te starten met een eigen beauty blog gefocust op de gekleurde vrouw. Ik kon namelijk altijd al helemaal opgaan in gesprekken over alles wat met beauty te maken heeft.

Niet lang nadat ik met mijn blog was gestart kwam ik (eindelijk!) een site in het Nederlands tegen die ik geweldig vond, en dat is nog steeds zo. My Black Hair!Ik voegde My Black Hair toe aan de favorieten van mijn website en kwam zodoende al gauw in contact met de dames, Aisha en Megisa, achter deze site. We wisselden wat enthousiaste e-mails met elkaar en spraken kort daarop ergens af om met z'n drieën te lunchen en verder te brainstormen betreft een samenwerking. Er was meteen een goede klik.

De ijver, bescheidenheid, en flair van de schoonheden sprak mij aan en leidde na deze ontmoeting tot plezierig samenwerken.Megisa en Aisha van My Black Hair magazine. Een  black hair, beauty en fashion magazine dat sinds enkele jaren een begrip is in Nederland.


Zo begon ik naast mijn eigen blog ook beauty artikelen te schrijven voor My Black Hair. Dit heb ik met enthousiasme, liefde en veel plezier gedaan.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de artikelen die ik destijds schreef voor My Black Hair, dan kun je deze via het archief teruglezen.

Vandaag de dag zijn er gelukkig een flink aantal Nederlandse beauty en fashion bloggers / vloggers met een kleurtje. My Black Hair, behoeft zelf allang geen introductie meer, en kwam met een fantastische innovatie. Zij lanceerden de Bloggers Page op hun website. Hierop staan momenteel al een groot aantal brown beauty bloggers en vloggers.

Erg handig, want via deze pagina kun je kennis maken met bloggers en vloggers die je nog niet kende en/of inspiratie opdoen. Ook kun je jouw eigen blog aanmelden als deze voldoet aan de gestelde voorwaarden. Zo ja, zeg ik....niet aarzelen maar doen!


Lobi,

D3 opmerkingen:

Jaleesa Talloway zei

Nooit geweten dat je ook artikelen bij hen schreef :) Ik ga meteen ff kijken.

D zei


Hi Jaleesa,

Ja, echt way back alweer hoor :-) Leuke tijd was dat.

Liefs,

D

Petra zei

My black hair. nl is inderdaad een erg leuke site...Ik heb er al een aantal keer met plezier rondgekeken..