donderdag 7 augustus 2014

Shodi's Danshiki


Hey Beauties,

Indien je @freshdimez volgt via Twitter of Instagram, dan weet je wellicht al hoe gek ik ben op Dashiki's! Deze kleurrijke shirts worden met name veel gedragen in West Afrika.

In het voorjaar kocht ik twee shirts via m'n oldtime friend Sha over wiens webshop ik eerder al schreef. Deze shirts waren binnen no time uitverkocht via haar shop. Naast de trendy Dashiki's heb ik nog twee authentieke van de markt uit Abuja in Nigeria.


Vorige maand had ik voor het eerst een Dashiki aan, en wel op mijn verjaardag. Zonder te overdrijven ben ik echt een paar keer staande gehouden door dames die wilde weten waar het shirt te koop is. Dit vertelde ik, en ook dat Sha spijtig genoeg inmiddels al was uitverkocht.

De Dashiki's zijn unisex en te verkrijgen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Bestellen kan via www.shodidanshiki.com


Kort hierna kwam ik in contact met een Britse eigenaresse van een Dashiki webshop genaamd Shodi's Danshiki. En ik moet eerlijk zeggen, nadat ik een kijkje nam op de website was ik wederom verkocht! Zoveel mooie kleuren en uitvoeringen...... daarnaast zijn de shirts unisex. Dus heel leuk om bijvoorbeeld samen met je love te combineren.

Na alle modellen en uitvoeringen wel 'tig keer te hebben bekeken, was ik er eindelijk uit. Dit keer werd het een gele Dashiki. En guess what....binnen amper vier dagen kreeg ik mijn Dashiki netjes en keurig verpakt thuisbezorgd. Blij dat ik was en nog steeds ben!


Shodi's Danshiki's kosten €35,00 per stuk, inclusief verzendkosten naar Nederland. Betalen kan makkelijk via Paypal. Eigenaresse van de Dashiki webshop, Oluwatosin, is een vriendelijke dame. Zij beantwoordt alle vragen en is servicegericht.
Eén ding waar je wel op moet letten nog voordat je gaat bestellen; de shirts vallen enorm ruim, daarom zijn ze voor sommige ladies ook te dragen als shirt-dress. Bij mij zit deze Dashiki eveneens wat oversized, maar dat vind ik op zich wel fijn. Vooral bij erg warm weer draagt een ruim vallend shirt als deze juist prettig.

De stof is van 100% katoen en kun je makkelijk op een lage temperatuur in de wasmachine wassen.

Mocht je net als de ladies die mij aanspraken gezocht hebben naar deze mooie shirts, dan kan ik dit adres absoluut aanbevelen.

Lobi,

D

Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

Marion zei

Hi D,

Misschien kan ik je blij maken met deze webshop: www.vannamori.com
Deze collectie Dashiki shirts wordt binnenkort met vele kleuren en variaties uitgebreid.

Liefs, Marion.

D zei

Dankje Marion,

Jouw Dashiki shop is geweldig! :-) Ik ben blij dat de shirts in diverse kleuren en soorten via een Nederlandse webshop verkrijgbaar zijn.
Dank voor het delen.

xxx,

D