donderdag 7 augustus 2014

Spell Magazine


The best things in life are free...dit geldt eveneens voor de Spell Magazine issues. Dit black beauty magazine is namelijk helemaal gratis en voor niets verkrijgbaar. Als je weleens in the UK komt dan heb je dit blad wellicht zien liggen bij afro-cosmetica shops.

Het blad is zowel los verkrijgbaar en als bijlage in Pride Magazine, een Brits glossy en lifestyle magazine dat zich richt op de gekleurde vrouw.Spell Magazine richt zich eveneens op alles rondom schoonheid, haar, verzorging en lifestyle voor de gekleurde vrouw. Het blad is maar liefst 15 pagina's dik en staat desalniettemin vol met beauty tips en de laatste trends.


Nr. 7 de juli editie ligt momenteel nog bij ons in de winkels. Het blad is leuk om te lezen, lekker vlot en vooral inspirerend.Tijdens mijn laatste beauty aankopen bij Suhail Cosmetics in Amsterdam kreeg ik de juli editie mee. Ook de juli issue bevat een hoog beauty gehalte en is boordevol inspiratie.
Inmiddels is de augustus editie vers van de pers, ik kijk ernaar uit! Spell Magazine is in Nederland verkrijgbaar bij de betere afro-cosmetica shops in grote steden.

Zie voor meer info spellmagazine.co.uk

Geen opmerkingen: