zondag 28 september 2014

Flormar Foundations:Donkere Huid


Ongeveer een jaar geleden bracht ik mijn allereerste bezoek aan, het toen net nieuwe make-up walhalla in Amsterdam, genaamd Flormar. Ik keek mijn ogen uit want zag al meteen zoveel mooie make-up items. Wat vrijwel meteen opviel en mij eigenlijk niet verbaasde, was dat er geen foundations waren voor de donkere huidskleur. 

Lancering Flormar foundations voor de donkere huid:

Ik had een kort gesprek hierover met één van de visagisten die dit eveneens jammer vond omdat zij zelf een donkere huid heeft en dit euvel dus kende. Wel voegde ze toe dat de Flormar foundations voor de donkere huid er aankwamen. Die zijn er nu! En eerlijk is eerlijk, Flormar stelt mij niet teleur met deze lancering.

Ik telde maar liefst vijf verschillende formules foundation, waarvan één een full coverage concealer is. De overige vier nam ik meteen even onder de loep, want welke formule was nou het beste en mooiste voor mijn huid? Alsof de visagiste (dezelfde waarmee ik eerder een gesprek had) mijn gedachten kon lezen vroeg ze wat voor een dekking ik zocht; full, medium of sheer coverage? 

Welke foundation is het meest geschikt voor mijn huid:

Het liefst een licht dekkende foundation zei ik meteen, waarop zij het Foundation Serum adviseerde. Deze dekt licht, heeft verzorgende eigenschappen en geeft de huid een gladder, al dan niet een perfect, aanzien. Deze foundation bevat tevens een zonnefilter met spf 20.

Het Fusion Power Foundation Serum is er in vijf verschillende tinten, waarvan Caramel (mijn kleur) en Chocolate de donkerste tinten zijn. Ik was best verrast dat er na mijn tint nog een tint donkerder verkrijgbaar is. Chocolate is namelijk geschikt voor de allerdonkerste huidskleur, daarbij denk ik aan Alek Wek's mooie huid. Wat een verademing! Laisa, één van de beauties uit de 
Let's Talk Hair and Beauty groep op Facebook, werd net zo enthousiast. Zij testte en kocht het Fusion Power Foundation Serum in haar tint, Caramel. Resultaat: Flawless skin en blij de winkel uit! Photo credit: serenitheory.nl Thank you!


Mijn eerste indruk:


Mijn eerste indruk van de Flormar foundations, en dan met name het serum, is dat ze kwalitatief best inorde zijn. Nadat de visagiste het serum aanbracht op mijn huid, dacht ik 'yes, dit is inderdaad mooi' ze had daarmee niets teveel gezegd. Ik ga daarom ook zeker terug om deze foundation te kopen. Zodra ik hem heb volgt er uiteraard een review. De eerste indruk is in elk geval goed.Links boven het foundation serum in Caramel en Chocolate.
Rechtsboven de full coverage concealers.
Op de onderste foto van links naar rechts: Perfect Coverage Foundation, Mat Touch Foundation, Mat Velvet Matifying Foundation, en het Fusion Power Foundation Serum.

Wat nog meer fijn is, en dat geldt voor vrijwel alle make-up van Flormar, zijn de prijzen die je per item betaalt. Alles is er vriendelijk geprijsd. Het Fusion Power Foundation Serum kost maar liefst €14,95 (sale prijs €10). Can you believe it? Ik ben binnenkort weer bij Flormar en laat daarna in een review weten wat mijn bevindingen zijn van deze foundation.


Liefs,

D

3 opmerkingen:

Kizzy zei

Goeie vondst, D! Ben benieuwd naar je review!

D zeiHey Kizzy,

Die volgt gauw, ik ben ook benieuwd naar het gebruik ervan op wat langere termijn. xx

Justherz zei

Ik wacht op de review ook dan :)