zondag 14 september 2014

My Perfect Nude Nail Polish by HEMA


Nude make-up is al een paar jaar dé trend. Nude eyeshadows, lipsticks en ook nagellak is er binnen deze categorie te vinden. Alleen is wat voor de ene huidtint nude is, niet vanzelfsprekend nude voor de ander. Omdat nude tinten zo dicht mogelijk zijn afgestemd op de eigen huidskleur.

Voor een donker getinte huid zijn daarom caramel, chocolade en taupe tinten de perfecte nude kleuren.Mijn perfecte nude nagellak is HEMA Long Lasting Nailpolish in nummer 854. Deze matcht als nude tint heel mooi met mijn huidskleur. De kleur kan ik het best omschrijven als een kruising tussen chocoladebruin en taupe. Perfect voor elke gelegenheid en goed draagbaar tijdens ieder seizoen.

Slechts één laagje van deze glanzende créme nagellak aanbrengen volstaat op zich al voor een heel snelle manicure. Binnen een aantal minuten zijn mijn gelakte nagels aanraakdroog.Ook zorgt de langhoudende formule van deze nagellak ervoor dat ik net wat langer van mijn gemanicuurde nagels kan genieten. Voor een flesje Long Lasting Nailpolish betaal je slechts €2,50.Hier heb ik twee laagjes van de Long Lasting Nailpolish in kleur nummer 854 aangebracht. Na drie dagen zijn de kleur en dekking zichtbaar nog steeds even mooi als net na het aanbrengen.


Naast alle felle en donkere kleuren HEMA nagellak die ik in mijn collectie heb, is deze nude tint mijn nieuwe favoriet. Want hoe mijn kledinglook er ook uitziet, een neutrale tint als deze kan écht altijd.

Heb jij de perfect nudekleurige nagellak voor jou al gevonden?


7 opmerkingen:

Serenitheory zei

Nice! Ook helemaal "herfstig" dit. Ik ga hem asap aanschaffen!

Kizzy zei

Mooie kleur! En een goed formaat kwastje, zo te zien :-D

D zei


@ Serenitheory Hij is mooi! :-) Ben helemaal weg van deze kleur omdat het altijd en overal wel bij past.

@Kizzy Klopt ja, dat vergat ik nog te noemen. Het kwastje is zo'n fijn formaat dat uitschieters niet of nauwelijks voorkomen :-) Saves time!

Felicia Rodrigues dos Santos zei

Wat een mooi kleurtje is dit!

D zei


Hi Felicia,

Dankje :-)

Ik heb deze kleur ook een paar keer 'mat' gedragen met de matte topcoat van de Hema. Ook dat geeft een mooi effect. Net even anders.

Justherz zei

Thanks voor de tip heb hem ook gehaald hij is echt mooi en elegant

D zei


Hey Jus!!!! :-)

Jaa, deze blijft mooi. Hiervoor had ik een soortgelijke kleur van O.P.I.