zondag 14 september 2014

True Spirit Siliconen Gezichtsreinigingsborstel
Ken je dat, een product of tool dolgraag willen uitproberen om de lovende reviews die je erover leest...maar het nergens kunnen vinden? Hetzelfde heb ik gehad met het vinden van de Precision Pore Cleansing Pad van Sephora.
De Precision Pore Cleansing Pad van Sephora is een handige tool en reinigt je huid dieper en toch op een milde manier. De lovende reviews zijn enorm. Ik moest dit daarom zelf uitproberen om te zien of het inderdaad de moeite waard was.


Helaas is Sephora al een tijdje weg uit Nederland. Best jammer want hebbedingetjes als deze daar moet ik dus een alternatief voor zien te vinden.

Stomtoevallig vond ik een alternatief voor deze gewaardeerde Pore cleansing pad bij Kruidvat. Ik besloot om hem meteen te kopen. Qua uiterlijk heeft deze erg veel weg van de Sephora pad en je gebruikt hem precies op dezelfde manier. Thuis aangekomen kon ik bijna niet wachten om mijn gezicht te reinigen en de pad te verwelkomen in mijn huidverzorgingsroutine. 
De Siliconen Gezichtsreinigingsborstel van True Spirit kun je vinden bij de meeste Kruidvat filialen. Deze tool is absoluut de moeite waard en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.
Hoe te gebruiken: Het gebruik van deze gezichtsreinigingsborstel is zo eenvoudig, daar is vrijwel geen uitleg voor nodig.  Je brengt je favoriete gezichtsreiniger aan op je gezicht of rechtstreeks op de pad. Ik doe het op de laatste manier. Hierna schuif je de pad om je (middel) vinger en kun je je huid er zachtjes mee reinigen. Ik moet zeggen dat dit heel aangenaam voelt. Als een mini gezichtsmassage die je huid net zo glad laat aanvoelen als na een reinigende scrub of peeling. Heerlijk! 


Hoe vaak gebruiken: Er zijn dagen dat ik deze pad twee keer op een dag gebruik, en soms maar een keer. De zachte siliconen borstel 'haartjes' hebben een mild peelend effect en verwijderen dode huidcellen. 


Afhankelijk van je huidtype; gevoelig of droog, gemengd of vet kun je het gebruik denk ik het beste afstemmen. Srubben en peelen wordt altijd afgeraden bij een huid met actieve acne, of andere onzuiverheden. Mocht dit op jouw huid van toepassing zijn, dan liever niet gebruiken en wachten totdat je huid weer 'rustig' is.Na gebruik kun je de reinigingsborstel aan de muur vastplakken met het zuignapje aan de achterzijde.

Is het de moeite waard om aan te schaffen: Zoals jullie wellicht weten deel ik alleen blogposts over producten, items etc. waar ik enthousiast over ben en de moeite waard zijn om over te schrijven. Deze gezichtsreinigingsborstel is daar een voorbeeld van. Ik begrijp nu ook goed waarom dit tooltje  zo een hype is in beautyland. 


Alle voordelen op een rij: 


Reinigt zacht en verwijdert vuil en talg van het gezicht

Heeft een mild peelend effect
Kan een (dagelijkse) scrub vervangen
Voelt als een fijne massage
Stimuleert de bloedcirculatie in het gezicht
Werkt ook goed als lipscrub (flawless gestifte lippen zonder schilfertjes gegarandeerd)
Makkelijk, hygiënisch in gebruik en een ergonomisch ontwerp
Kost haast niets

Prijs en waar te koop: De True Spirit Siliconen Gezichtsreinigingsborstel is te koop bij Kruidvat (niet in alle filialen) en kost slechts €1,99. I say... go get one!


Lobi,


D8 opmerkingen:

Petra zei

Tjeetje, dat ziet er inderdaad erg handig uit en ook niet zo duur, leuke tip, dank je wel!

D zeiHi Petra,

Echt een uitvinding waarvan ik denk, waar was dit nou al die tijd? Had hem graag veel eerder gehad.

Ik hoop dat hij jou net zo goed bevalt.

Macblogster zei

En stukken goedkoper dan die elektrische borstels die je kunt kopen!

D zeiDat vooral ja @Macblogster :-) Ik heb inmiddels een tweede gekocht voor als ik weekendjes weg ben. Vind 'm erg handig.

Anoniem zei

Thx for the tip! Gisteren gehaald en wat heerlijk zeg!!

Mireille

D zei


Hi Mireille,

Glad you like it :-) Geen dank.xx

Justherz zei

D thanks for deze tip
hij is GEWELDIG en voor zo een prijs!!!!
geloof me ik heb er een aantal gekocht en ik ga nog meer blijven kopen echt van die simpele dingen die uitstekend zijn

D zei


Geen dank dear! Haha

Ik gebruik hem ook nog steeds hoor, heel fijn ding :-)
En je neemt hem ook zo makkelijk mee op reis, het neemt nauwelijks ruimte in beslag.