zondag 26 oktober 2014

Designer in the Spotlight: YAMAL


Als het draait om tassen, dan word ik echt
helemaal happy van een
unieke uitvoering. Eentje waarvan er
hooguit een paar precies hetzelfde zijn.

Een tas waarvoor wildvreemden je aanhouden op straat en vragen of ze mogen weten waar je hem vandaan hebt. Zo'n tas! Deze vond ik in de webshop van YAMAL.

Toen ontwerpster Janelle haar nieuwe collectie tassen en clutches aan mij liet zien werd ik als een kind zo blij.

De tassen zijn allemaal in levendige, kleurrijke prints en gemaakt van Afrikaanse en Hollandse wax stoffen.

De merknaam YAMAL is een samenvoeging van de namen van haar twee lieve zoontjes en absoluut een naam die je nog heel vaak voorbij zal zien komen en/of horen.

                                                               
Ondanks alle tassen in de shop geweldig zijn, viel ik al gauw voor deze handgemaakte large tote van Afrikaanse stof met rood, blauwe en gele accenten. Ik mailde dit aan Janelle, en mazzel had ik want hij was nog op voorraad. Een dag na de bestelling had ik mijn nieuwe tas keurig bezorgd in huis.


De tas is extra ruim dus er kan lekker veel in. Iets wat voor mij meestal wel van toepassing is gezien hetgeen ik allemaal graag meeneem onderweg. Ook zit er een extra vak in de tas waarin ik mijn telefoon, sleutels en wat kleingeld kwijt kan.Deze maxi blue African print tote kost maar liefst € 49,50. Een prima prijs voor topkwaliteit die jarenlang meegaat. African prints zijn de laatste tijd erg populair, vooral hier in het westen en zullen dit de komende jaren ook blijven.Cadeautip: Als je FreshDimez volgt via Facebook, Twitter of Instagram dan heb je wellicht ook de YAMAL, Suriname City Bag voorbij zien komen die eveneens is ontworpen door Janelle. De tas is erg populair, want er heeft (voor zover ik weet) nog nooit eerder iemand een Suriname City bag ontworpen.

Ben jij of een van je friends eind dit jaar op vakantie in Suriname? Dan is deze tas zeker een must-have en blikvanger waar men zelfs in Suriname jaloers op is lol. De Suriname citybag is van 100% biologisch katoen, kost €15,00 nu €10,00 en is eveneens te bestellen via de YAMAL Webshop. Let op, ze gaan heel hard!

Love,

D

1 opmerking:

Justherz zei

Het zo ook mooi zijn als rugtas

Hee ik ben je blog aan het inhalen meid hihi