zondag 19 oktober 2014

Maybelline Baby Lips Electro: Review


Eye-catchers, super girly en vooral onweerstaanbaar cute! Als je net als ik een Baby Lips fan bent dan kun je van de Electro editie eigenlijk alleen maar een euforisch gevoel krijgen.

Nieuwsgierig werd ik, naar wat ik kon verwachten van deze felle tinten lippenbalsem, en een beetje hebberig. Want ruimte voor een fijne lippenbalsem is er altijd. Toch?

De verleidelijk paarse Berry Bomb

Uit de zes neon tinten sprak de paarse lippenbalsem mij het meest aan. Op de lippen aangebracht draagt de tint vrij transparant en ziet deze er veel minder intens uit dan vanuit de huls.

Desalniettemin vind ik Berry Bomb, welke mijn lippen subtiel roze - lila kleurt, een perfecte nude pink. Net iets levendiger dan de natuurlijke tint van mijn lippen en vooral uitdagender. If that makes sense... lol

Wat ik prettig vind aan Baby Lips Electro

Hydrateert mijn lippen intens en maakt ze zacht en glad.

Is perfect voor dagen waarop ik geen lipstick wil dragen maar enkel een vleugje kleur. Berry Bomb vind ik een perfect nude kleurtje voor iedere dag.

Herstelt droge lippen binnen no time en houdt ze zacht.


Lippen zonder Baby Lips Electro Lipbalm.Lippen met Baby Lips Electro Lipbalm in Berry Bomb. 
Net een beetje extra umph en sexyness.

Ik was op slag verliefd op deze  neon paarse tint! Op de lippen is dit echter veel subtieler 
en draagt de kleur transparant.


Zo prachtig paars als de lipkleur die Jessica White hier in de Maybelline advertentie draagt, worden je lippen niet van Berry Bomb. De kleur die zij draagt is Maybelline's Color Elixer Creamy Lip Lacquer in 'Vision in Violet' Eentje om in de gaten te houden!

Van links naar rechts: Fierce N Tangy, Minty Sheer, Oh! Orange!, Strike A Rose, Pink Shock, Berry Bomb. Baby Lips Electro lipbalms zijn te koop bij de drogist en kosten €3,99 per stuk.
Baby Lips Electro in Berry Bomb is de laatste lippenbalsem welke ik heb toegevoegd aan mijn collectie.


Kortom, ik ben blij met de uitbreiding van de Baby Lips Electro tinten. En misschien ligt het aan mij, maar ik vind Baby Lips lippenbalsems over het algemeen net iets intenser hydrateren en creamier dan de meeste lippenbalsems die ik heb. Hoe dan ook, een fijne lippenbalsem komt vooral tijdens dit seizoen alleen maar goed van pas.

Stiekem denk ik al een een volgende Electro tint. Welke? Hmm.. naar alle schijn de zuurstokroze, Pink Shock! Welke Baby Lips lipbalm is jouw favoriet?

Love,

D


1 opmerking:

Justherz zei

Jammer dat het net een lipbalm is waarom zo een intense kleur dan zetten op de foto