dinsdag 14 oktober 2014

Salon Spotlight:Sunny's Beautyspot


De eerste beautysalon waar ik als jong meisje naar binnen stapte om te vragen hoe duur een set acrylnagels was, was de salon van Sunny in de Amsterdamse Pijp. Sunny stond me vrolijk en vriendelijk te woord. Ik kon meteen merken dat hij veel verstand had van zijn vak en dit werk met plezier deed.

Ik maakte een afspraak voor een paar dagen later, en sinds die ene afspraak ben ik altijd terug blijven komen in Sunny's salon. Inmiddels kom ik er al bijna twintig jaar, echt ongelooflijk snel zoals de tijd voorbij lijkt te zijn gevlogen.

Een vrolijke, vriendelijke perfectionist en harde werker

Zo kan ik Sunny het best in slechts een paar woorden omschrijven. In de tussengelegen jaren ben ik weleens bij een salon om de hoek geweest of bij een salon die een kennis had aanbevolen. Maar werkelijk nergens heb ik zo'n fijne service, vriendelijkheid en mijn handen / nagels zo vakkundig laten verzorgen als door Sunny.

Om een simpel voorbeeld te geven, als ik langskom voor een gel manicure, maar droge nagelriemen heb (lees een beetje verwaarloosde handen) dan worden deze eerst behandeld. Anders is het plaatje gewoon niet compleet volgens Sunny. En geef hem daarin maar eens ongelijk.
De koning van de Pijp

Sunny's beautysalon opende zijn deuren in 1988 en is sindsdien een begrip in Amsterdam Zuid. Vaste klanten en vrienden kennen hem ook wel als 'de koning van de Pijp' De salon ligt vlakbij de Albert Cuyp markt en is voor iedereen toegankelijk.

Behalve dat de prijzen van enkele behandelingen beneden het gemiddelde liggen, krijg je waar voor je geld en dat altijd onder het genot van een kop thee of een heerlijke cappuccino and service with a smile.

Deskundig advies en overleg

Tijdens mijn laatste bezoek moesten mijn nagels opnieuw in vorm worden gevijld. 'Hoe wil je ze gevijld hebben?' vraagt Sunny altijd beleefd. Non verbaal merkt hij al gauw dat ik het niet zo goed weet en stelt voor om ze licht vierkant te vijlen wat heel mooi staat.

Daarna kiezen we samen een mooie kleur O.P.I gel nagellak uit. Het wordt Malaga Wine, een wijnrode kleur welke helemaal past bij dit seizoen.

Ik vertelde Sunny dat ik na een bezoek elders wel heel snel 'uitgroei' had van mijn gelmanicure. Dat dit anders kan en hoe je gelnagellak dan het beste kunt aanbrengen liet hij mij uitvoerig zien. En eerlijk is eerlijk, hij had weer gelijk...want dagen later is mijn gelmanicure nog steeds even mooi.
Happy customer

Als loyale en happy customer kan ik Sunny's beautyspot daarom voor al je verwen manicure behandelingen aanbevelen. Mocht je een keer een bezoek brengen, doe hem dan de hartelijke groeten namens mij en let dan vooral op wat voor een extra heerlijke behandeling je krijgt. Plus, gezelligheid gegarandeerd! Zie voor het maken van een afspraak hier zijn contactgegevens.

Love,

D

4 opmerkingen:

Kizzy zei

Als ik dit zo lees, wil ik NU gaan! :-)

Volgende keer als ik in Amsterdam ben, ga ik zeker langs (met jou!).

D zeiMoeten we zeker doen :-) De sfeer alleen al is zo gezellig. Soms loop ik dan ook gewoon even langs om Sunny gedag te zeggen.

Staat genoteerd dat we er heen gaan...daarna gezellig even de Albert Cuyp markt op haha

Tewa zei

Ahh wat leuk zeg! Ik heb nog nooit een mannelijke manicurist (is dit een woord?) gezien! Ik ga hier zeker eens langs, thanks voor de tip. groetjes Tewa

D zei

Hi Tewa,

Ja, manicurist klopt hoor! :-)

Sunny is erg goed in zijn vak én juist als mannelijke nagelstylist/schoonheidsspecialist zijnde populair.

Hij runde de salon vroeger nog samen met zijn vrouw, maar iedereen wilde altijd graag door Sunny worden geholpen terwijl ze beiden erg goed zijn in hun werk.

Leuk als je langsgaat. Laat weten hoe het was!