zondag 30 november 2014

Lipmatic by Destiny Jones


Gisteravond keek ik samen met Astrid van What If Chocolate Was Healthy? naar de documentaire van Nas, Time is Illmatic. De documentaire is een oeuvre van de legendarische Nas en in het bijzonder een ode aan zijn klassieker Illmatic.

Mijn bewondering voor Nasir Jones en zijn muziek was er vanaf dit album uitkwam en dat is door de jaren heen alleen maar toegenomen.


De twintig jarige Destiny Jones lanceerde afgelopen week haar eigen lipgloss lijn, Lipmatic. Photo credit: www.karmaloop.com

Een reden hiervan is dat de mooie dochter van Nas, Destiny Jones, afgelopen week haar Lipmatic lipgloss lijn lanceerde. Ik bedoel, hoe dope is dat?!

De namen van de glosses zijn uiteraard geïnspireerd door de classic cuts die op het Illmatic album staan en zijn momenteel verkrijgbaar in vier kleuren.
Van links naar rechts; Life's a Peach, Cotton Candy, Cherry Love en P.L.U.M State of Mind. Ik ben hartstikke nieuwsgierig naar hoe deze lipglosses dragen en hoe mooi de kleuren in werkelijkheid zijn.

Van mijn favoriete track op het Illmatic album 'It Ain't Hard To Tell' is er nog geen lipgloss, wellicht dat die nog komt? Ik denk hierbij aan een klassieke wijnrode kleur genaamd; It Ain't Hard To Sell.


Mooi om te zien dat de Lipmatic glosses goed te dragen zijn door verschillende huidtinten 


Natuurlijk wil ik dolgraag een van deze glosses bemachtigen en toevoegen aan mijn collectie. Kun je raden welke?

P.L.U.M State of Mind (uiterst links) daar was ik meteen verliefd op. Deze staat dan ook vanaf vandaag op mijn wishlist. De Lipmatic lipglosses zijn te koop via Karmaloop en kosten $ 14 per stuk.

Wat is jouw favoriete Illmatic track en welke kleur lipgloss zou je hieraan willen linken?

Love,

D

1 opmerking:

Nilou zei

Ik ben erg benieuwd naar de meest rechtse kleur! Maar de meest linkse vind ik ook erg leuk, erg vampy :D En Nas heeft een mooie dochter, zeg!