maandag 3 november 2014

My guestblog on Macblogster

De meesten van jullie hebben het inmiddels voorbij zien komen en/of gelezen; mijn guestblog op Macblogster.nl Ik heb al eens eerder samengewerkt met andere bloggers, en dat altijd met veel plezier. Ik voelde me ditmaal wederom vereerd om speciaal een artikel te mogen schrijven voor één van mijn favoriete blogs.

Wat het zo bijzonder maakt, is dat ik ruim tien jaar geleden voor het eerst het werk van Angela zag en toen al ontzettend veel bewondering had voor wat zij deed en nog steeds doet. Hoe en wat precies dat is een verhaal op zich, maar de passie, het talent en de gedrevenheid waren toen al terug te vinden in haar werk.

Op het moment van schrijven heeft Macblogster een bereik van maar liefst 30.000 unieke bezoekers per maand. En dat gaan er nog veel meer worden, dit weet ik zeker.

Mocht je mijn guestblog hebben gemist op Macblogster dan kun je dat via deze link teruglezen. Tot mijn verbazing is het artikel al meer dan 800 keer gedeeld en dat binnen één week tijd!
I'm flabbergasted, maar vooral ook dankbaar dat ik mijn ervaring op deze manier mocht delen.

Liefs,

D

1 opmerking:

Justherz zei

heb het in Gambia gedaan,
sommige gebruiken het om hun dreadlocks te doen