zondag 26 april 2015

Yummy Mug Brownie


Hi Beauties,

Allereerst, heel erg bedankt voor de lieve mailtjes en zelf cadeautjes die ik van jullie ontving in de maanden dat het hier heel stil was. Met mij gaat het goed. Zorgen heb ik sinds een paar maanden wel om een dierbare van mij die ernstig ziek is, mijn afwezigheid heeft hier grotendeels mee te maken.

In alle eerlijkheid is het schrijven van blogs, social media, daarom niet mijn prioriteit op het moment dat ik een zorgtaak heb en spannende tijden meemaak. Ik zal zo nu en dan wel een kleine update plaatsen, want anders moet ik het allemaal opgeslagen houden in m'n hoofd :-)

De post van vandaag is er eentje die ik al een paar maanden geleden wilde delen. De timing is maybe wat minder goed als je nu werkt aan je summerbody. But hey, zo nu en dan mag je best zondigen en genieten van iets lekkers.

Deze Mug Brownie is zo verslavend lekker, dat ik het wel met de chocolate lovers en zoetekauwen onder ons moest delen.
Ken je dat, een enorme trek hebben in chocolade maar helaas geen chocolade in huis hebben? en voorlopig ook niet de deur uitgaan..... Het volgende recept heeft me gered op zo'n moment en omg wat een uitvinding!

Niet alleen is dit recept supermakkelijk,
het is overheerlijk en in slechts een paar minuten klaar!


Wat heb je nodig

2 eetlepels gesmolten boter of vloeibare margarine
2 eetlepels bloem
2 eetlepes water
Een halve theelepel Vanille essence
Een snufje zout
2 eetlepels suiker
2 eetlepels pure cacao poeder, ik gebruik Blooker Cacao poeder


Meng het geheel goed en bak je mug brownie voor ongeveer een minuut in de magnetron. Meestal laat ik het 50 seconden bakken zodat het niet te droog wordt. Dit is per magnetron verschillend. Key is dat de brownie een beetje smeuïg en lekker zacht blijft. Even af laten koelen en mmmm..... mmmm.....so good!


Alle credits voor dit recept gaan naar Doug Armstrong, momenteel een van mijn favoriete Youtubers! Behalve dit heerlijk en supermakkelijk brownie recept, heeft hij nog veel meer interessante video's op zijn kanaal. Ik hou van zijn nuchtere kijk op het leven en zijn down to earth persoonlijkheid.

Love,

D
Geen opmerkingen: