zondag 20 september 2015

Did you know this about JBCO?Hi Beauties,

Het is alweer een tijd geleden dat je voor het laatst een nieuwe update hier zag verschijnen. Zoals ik eerder liet weten zullen deze zich wat minder frequent opvolgen. Bijdeze dank ik een ieder voor de lieve woorden en steun met betrekking tot het herstel van mijn vader's gezondheid.

Ondanks dat ik mij de afgelopen maanden iets minder heb gefocust op wat er allemaal actueel is betreffende beauty must-haves, volg ik alles op het gebied van gezondheid nog steeds op de voet. Pas geleden gaf ik mijn Visionboard 2015 een update en bracht de nodige wijzigingen, als ook nieuwe doelen, daarop aan.

Sidenote: Mocht je je afvragen wat nou het nut is van het creëren van een visionboard. Dan kan ik alleen maar melden; doe daar zelf wat research naar en laat je alvorens ermee te beginnen, inspireren door een ieder voor wie een visionboard positief werkt!Lois Reid Hines, mede oprichter en eigenaar van het merk Tropic Isle Living, vertelt hoe zij van haar myomen afkwam door middel van castor olie compressen. 

Myomen hoeven geen problemen te veroorzaken, vooral als deze klein zijn en blijven. Naarmate ze groter groeien, kunnen er klachten ontstaan zoals pijnlijke menstruaties en hevig vloeien. Als bijvoorbeeld ook bloedverlies na geslachtsgemeenschap.

Een van de notes die ik aan mijn Visionboard toevoegde, was het optimaliseren van mijn gezondheid. Zoals relatief veel vrouwen met een donkere huidskleur heb ik een aantal myomen, ook wel vleesbomen genoemd in de volksmond. Daar wil ik helemaal vanaf, noteerde ik.

Een paar dagen later kom ik (toevallig) een video tegen van hoe je myomen op een geheel natuurlijke en vrij simpele wijze kunt laten krimpen en zelfs doen verdwijnen. Ik was verbaasd! Want wat bleek, is dat ik alles allang in huis had om deze methode toe te passen.Jamaican Black Castor Oil is sinds een aantal jaren een vast product in mijn haarverzorgingsroutine. Tegenwoordig gebruik ik de Extra Dark variant omdat de werking hiervan voor een nog optimaler resultaat zorgt. Voor een fles van 118 ml betaalde ik €8.95 bij Suhail Cosmetics in Amsterdam.

Zelf had ik via de gynaecoloog al een middel gebruikt om myomen te elimineren, dit hielp helaas niet. Daarom ben ik blij met het ontdekken van de castorolie compressen. Nu nog uitproberen en hopen dat dit net zo effectief is als men beweert. Voor een uitgebreide uitleg en demonstratie over hoe de castorolie compressen werken, zie deze video van Dr. Akilah. Zeer informatief en leerzaam!

Dat de werking van castorolie krachtig is voor het stimuleren van haargroei wisten we. Kende jij dit gebruik van castorolie compressen? Ik wenste dat mijn oma en moeder dit wisten en er baat bij hadden, want ook zij hadden last van klachten die myomen kunnen geven.

Sharing is caring, so I spread the word. Wie weet zijn er meer vrouwen gebaat bij het gebruik van deze methode.

Liefs,

D3 opmerkingen:

Mihaily Pieternella zei

Hallo D,
bedankt voor het delen van dit bericht.
Ik zal het ook weer delen in mijn omgeving. De
meeste van ons hebben wel flessen castor oil op
voorraad staan.. ;)

D zei

Hi Mihaily,

You're welcome :-)

Bedankt voor het delen.xxx

D

Clau zei

Heel interessant. Zelf heb ik er geen last van, maar ik ken genoeg vrouwen om me heen die dit wel hebben...en inderdaad net als jij black castor oil ij huis hebben. Xxx Clau